Whey
Proteïne

Voor compromisloze kwaliteit, verscheidenheid aan smaken,
moeiteloos mixen en uitzonderlijke resultaten,
gaat er niets boven Gold Standard 100% Whey

Gewichts
Controle

Bekijk deze producten, zij kunnen je sneller helpen
met het behalen van je doelen

Performance
whey

Eiwitpoeder met goede oplosbaarheid,
Hoog Proteïne gehalte, minder kalorieën en
een volle smaak. Veelzijdig Voedingssupplement

Gewichts
Controle

Bekijk deze producten, zij kunnen je sneller helpen
met het behalen van je doelen

Performance
whey

Eiwitpoeder met goede oplosbaarheid,
Hoog Proteïne gehalte, minder kalorieën en
een volle smaak. Veelzijdig Voedingssupplement

Products not found

White-Amazon-Logo-PNG-HD-Quality

Thuiswinkel Waarborg certificaat

Thuiswinkel.org verklaart dat haar lid: het Certificaat Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

Dit betekent dat Amazon EU SARL, Dutch Branch als webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Amazon EU SARL, Dutch Branch werd voor het eerst gecertificeerd op 15 januari 2021

White-Amazon-Logo-PNG-HD-Quality

Bedenktijd van minimaal 14 dagen

Het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat leden de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen naleven.
Lees wat je kunt doen in de bedenktijd en welke uitzonderingen er in de wet zijn.

White-Amazon-Logo-PNG-HD-Quality

Zorgvuldige omgang
met jouw persoonsgegevens

Amazon EU SARL, Dutch Branch heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org Amazon EU SARL, Dutch Branch aan op deze verplichtingen. Aanvullend voert Thuiswinkel.org ICT-veiligheidstests uit op de webshops en platformen die gecertificeerd zijn.

Products not found

wijze woorden
van een wijze man

Jij bent de hoofdrol in je eigen leven. Maak er iets mooi van.
Denk niet altijd aan anderen maar begin bij jezelf.

Schrijf een goed verhaal. Jij bent de hoofdrol in je leven.

Wil je gewicht verliezen? Start dan nu met het schrijven van je eigen leven.

klanten reviews

amazon1
Inmiddels al best wat dingen besteld, altijd snel geleverd en ook goed. Ik heb helaas 1 aankoop moeten retourneren nadat het binnen 1 week kapot ging. Gemeld bij de klantenservice, kreeg direct een retourticket om het artikel retour te zenden en om het goed te maken een tegoedbon mijn volgende aankoop van €5,-. En nu inmiddels na 10 dagen van retourzenden ook het betaalde bedrag teruggestort gekregen op mijn rekening. Al met al, prima geregeld
Yvonne
amazon1
ik doe sinds de komst van amazon nederland alleen hier nog mijn aankopen. ik wil uit dankbaarheid dus deze revieuw schrijven! het is echt een super bedrijf, goede klantenservice die je snel op weg helpt! ook op gebied van levertijden is amazon de #1. regelmatig geven ze aan het pakket in ~3 dagen te bezorgen, maar het staat de volgende dag al voor de deur! ik raad ook een Prime abbonament aan! voor €3 per maand krijg je op alle prime artikkelen gratis verzending. dit scheelt veel geld! daarnaast krijg je hier ook nog primevideo bij en een gratis cloudopslag voor foto's!
Eijmert
amazon1
Ik begrijp niet dat sommige mensen negatieve reacties over Amazon.nl plaatsen,dit zijn misschien wel de concurrentie. Heb veel besteld en heb nog nooit een probleem gehad. Gisteren ook wat besteld, en ik wilde het pakket op gaan halen bij een afhaalpunt. Omdat het afhaalpunt geen essentiële winkels is, is deze tot 19 januari gesloten. Heb dit door geven, en direct is er door Amazon iets voor mijn geregeld,en ontvang ik nu mijn pakket op een zaterdag. Echt top service
Boone
amazon1
Op maandag besteld. Zou woensdag bezorgd worden. Na de bestelling de reviews bekeken. Wat een hoop enen! Als dat maar goed komt. Op dinsdagavond even gekeken hoever het proces was. Nog steeds alleen maar besteld. Nog niet aangemeld bij DHL. Woensdagmorgen bleek echter de bezorger al onderweg te zijn. Keurig op tijd bezorgd. Op de afgesproken tijd.
André
amazon1
Ik bestel eigenlijk nog niet zo lang via Amazon.Nl Er zal best wel eens iets mis gaan zoals bij veel online bestellingen. Ik wil echter mijn oprechte complimenten maken naar Amazon voor de snelheid en geweldige service die zij geven als er iets mis gaat. In mijn ogen wordt ook nergens anders zo snel ingespeeld als het gaat om een terugbetaling of afhandeling van een retourzending. Ik ben erg tevreden in alle opzichten.
Jaap
amazon1
Met een dubbel gevoel toch besteld bij Amazon want ik vond de prijzen wat te mooi om waar te zijn. Bij de eerste bestelling ging er wat mis met de levering , ik heb toen super fijne mail contact gehad met de klantenservice en alsnog mijn pakket gekregen . Gisteren had ik schoentjes besteld voor mijn zoontje en die zou donderdag 1 oktober aankomen , (wat ik al erg snel vond ) maar heb ze vandaag al binnen gekregen , en wederom weer super tevreden met de bestelling ! Hier durf ik vaker te bestellen !
Lisanne